Dressinbanan!

Dressinbanan!

En riktigt kul aktivitet fina sommardagar är att cykla dressin och det närmaste uthyrningsstället är i Gullspång. Det finns gott om utrymme på dressinerna så man kan ta med sig både matsäck och badkläder för det finns flera fina ställen att stanna på när man blir trött av allt trampande.

Man kan välja på två olika turer, endera åker man Torvedsbanan som löper söderut utmed Gullspångsälven som är 20 km lång eller Otterbäcksbanan som är 40 km lång och går norrut ända upp till Degerfors.

Man behöver inte trampa hela vägen utan blir man trött går det bra att vända dressinen och cykla tillbaka närhelst man önskar. Det är också lite tungt ibland så mindre barn bör dela dressin med någon vuxen eller ett äldre syskon.

Det här är en riktigt bra hel- eller halvdags aktivitet för hela familjen där man inte ska stressa utan ta det lugnt och njuta av landskapet som man cyklar igenom och av mat- och badpauserna.

Vill du veta med om dressinbanan så klicka på följande länk där du kan läsa om tider, sträckning och vad man kan se på färden> Information om dressin

Kommentarer är stängda.