Exklusivt på Ugglebol.com/ Petra och Rikards bröllop och Zanders dop!

Petra och Rikards bröllop och Zanders dop!

Som ni läst i tidningarna så har inte Svenska folket brytt sig speciellt mycket om prinsessan Leonores dop i morgon för det som dragit till sig allas uppmärksamhet är dagens bröllop mellan Petra och Rikard och Zanders dop i Rudskoga bygdegård!

För att få vara med på denna fantastiska combo vallfärdade folk ända från Dalsland och Stockholm och gissa om det hela blev lyckat. Vi saknade dock någon som kunde styra upp det här med parkeringen 🙂

Vi avser inte att lägga upp några av det 148 mingelbilderna utan vill du få tillgång till dessa så kontakta Petra. Vi fokuserar nu helt på själva bröllopet och dopet.

Zander även kallad modelejonet var för dagen stilenligt klädd och laddar här upp med pappa Rikard inför uppgiften.

Sen var det dags för Zander att göra entré på scenen som dopobjekt vilket han klarade av med bravur. Som tack fick han några fina namn utöver Zander och som brukligt gudföräldrar.

När det hela gick över från dop till bröllop var spänningen olidlig! Oddsen på Unibet att Rikard skulle svara rätt var skyhöga 🙂

Ceremonin inleddes med några kloka ord och en vacker dikt av vigselförrättaren.

Sen gick det undan! En liten söt brudnäbb hade full koll på det här med ringarna och på frågan om att älska varandra i nöd och lust svarade Rikard och Petra JA utan minsta tvekan. Sen åkte ringarna på och självklart så kom kyssen… Inte ett öga torrt!

Nu var Zander helt slut men orkade ändå mysa lite med Pappa och Kristin medan buffén  dukades fram.

Och vilken buffé! Massor av olika supergoda rätter och flera av dem viltkött. Rikard och Petra visade gästerna hur man tar.

Sist men inte minst så var det dags för bröllopstårta.. och kolla in! Helt galen och jättegod!

Petra och Rikard skar gemensamt första biten (som sen Petra snodde så Rikard fick stå i kö för att få en egen) och Zander lyckosten fick en helt egen.

Det är svårt att på bilderna se hur fin tårtan är så titta på denna film som är en inflygning över tårtan.

Efter detta stängde festen för media och brudparet och bröllopsgästerna fortsatte på egen hand. Så vitt jag vet håller den på i dagarna sju…

Ett jättestort grattis till Petra och Rikard på bröllopsdagen och till Zander på dopdagen. Tack för att jag fick vara med och dela denna fina stund mer er!

//Björn (your local reporter)

Kommentarer är avstängda.