Grävlingsbråk under huset!

Grävlingsbråk under huset!

I natt 00:45 vaknade jag och Agneta av ett jäkla liv under golvet i sovrummet. Det var som att något djur försökte döda ett annat med skrik, rusningar, morrningar och galet vrål! Troligen var det så att grävlingar kommit in i grunden och uppenbarligen var de inte sams..

Efter ett par kraftiga stampar i golvet tystnade oljudet och förhoppningsvis lämnade grävlingarna huset.

På morgonen gick jag in i grunden med en IR-kamera för att försöka se om grävlingarna var kvar.. Kameran skruvades fast på ett långt skaft och stacks in i kattgluggarna från alla håll men jag såg ingen grävling.

För att få bort grävlingarna så skvätte jag kiss på alla öppningar till grunden och monterade min Mole stop från Soveco i järnspisen så att vibrationerna som då går ut under huset via murstocken förhoppningsvis gör att de inte gillar att vara där.

Nu är det bara och vänta för att se om det fungerar. Gör det inte det så blir det en grävlingsfälla med lockande bete. Jag kommer också att sätta galler för alla kattgluggarna men jag vill vänta så jag är säker på att jag  inte stänger in någon grävling.

Kommentarer är stängda.