Hur vi hittade Ugglebol!

Hur vi hittade Norra Ugglebol

Att vi hittade till Ugglebol är helt och hållet våra kompisar Carina och Gunnars förtjänst då de köpte ett fint gammalt hus där som vi lånade en vecka på vår sommar semester 2006. Vi  utforskade omgivningarna ordenligt och kom ganska snart fram till att vi gillade området och byn.

Varje dag på vår hundpromenad gick vi förbi ett stort rött hus med en fin träveranda och en vildvuxen trädgård. En gammal dam satt och läste på verandan och hennes barnbarn sprang runt i trädgården och lekte. Vi sa då: -Tänk om vi också kunde ha det så där bra.

Egentligen hade vi inte några direkta planer på att köpa sommarhus men vi bad Carina och Gunnar hålla koll på om något blev till salu i närheten och dröm om vår förvåning när damen på veranda ringde oss i augusti och frågade om vi var intresserade av att köpa stället!

Ett par helger senare åkte jag till Ugglebol på visning och gick igenom huset tämligen noggrant. Huset var ganska slitet men det var inget som var riktigt akut och det hade stor potential med goda utrymmen så efter en del diskussioner hemma bestämde vi oss för att köpa stället.

Efter ytterligare ett par besök till Ugglebol och några månaders dribblande med damen så skrev vi kontrakt i december och i mars 2007 fick vi tillträde till Ugglebol.

Kommentarer är stängda.